Грижа за децата: 10 идеи за детски интериори

Днес искаме да представим нов раздел за Османската империя, който се нарича „Селекции“. През цялото съществуване на сайта ние многократно сме публикували статии като „10 примера за дневни с камина“ или „Избор на стилни едностайни апартаменти“, но сега искаме да ги съберем на едно място. С други думи, ще има дизайн на отделни стаи или пространства от различни автори, обединени от една обща тема. Как ви харесва тази идея? Какво бихте искали да видите в тази рубрика? Пишете в коментарите!

Този път ще говорим за детски стаи и искаме да представим 10 страхотни идеи за интериорен дизайн за най -малките.!

Веднага щом новосъздаденото семейство научи новината, че скоро ще имат дете, започва най-интересният период в живота им: подготовка на стая, избор на интериорен дизайн, закупуване на детски мебели, играчки и т.н. Този период е не по -малко интересен за тези, които отдавна са родители, но са искали да започнат ремонти в къщата и, разбира се, да направят всичко, за да гарантират, че детето им живее в стая мечта. Но какво да направите, когато има милион идеи и не знаете коя да изберете? Не бързайте да се паникьосвате, защото ще се опитаме да помогнем както на новоизсечените, така и на дългогодишните опитни родители. По -долу са 10 от най -стилните и интересни, според нас, идеи за детски интериори. Надяваме се да намерите това, от което се нуждаете!

Идея номер 1: родители за първи път

“Поздравления, скоро ще станете майка и татко!” – след такава супер-новина започва най-забавното и вълнуващо: кое креватче да изберем? кое шкафче да купя? Какви цветове са най -подходящи за вас? и още много въпроси. Вярваме, че тези няколко идеи от испански дизайнер в скандинавски стил за декориране на детска стая за бебе ще ви помогнат да намерите отговори на вашите въпроси..

Идея номер 2: пастелна приказка 1

Кой каза, че всички нюанси на синьото са само за момчета, а розовите – за момичета? Испанските дизайнери в Zara Home са уверени, че ще харесате необичайните и много стилни пастелни нюанси на детската колекция от интериори, които са подходящи за всички деца..

Идея номер 3: пастелна приказка 2

Някои по -стилни и сладки идеи за детски интериор в пастелни цветове можете да намерите във френския магазин Maisons du Monde. Такива дизайни са подходящи както за най -малките, така и за по -големите деца..

Идея номер 4: нежност във всеки милиметър

Ако вие и вашето дете обичате деликатни материи, уникални щампи и красиви цветови комбинации, то определено ще ви хареса детски интериор от американската марка Serena. & Лили. Идеите им са пропити с внимание и грижи за децата.!

Идея номер 5: първи път в първи клас

Всички си спомняме колко е трудно да осъзнаем, че лятото свърши и е време отново да ходим на училище. Децата ни изпитват същото. Но Zara Home знае една малка тайна, която може да вдъхнови малко дете да учи и да прави домашните с удоволствие. Детската им колекция „Обратно в училище“ дори ни кара да искаме отново да станем първокласници.

Идея # 6: детство, не си отивай!

С такива зашеметяващи идеи за дизайн на бебешка стая от испанския дизайнер Марта Кастелано, всяко дете ще иска да остане по -дълго в детството. Собствена пързалка и люлка точно в стаята – кой не е мечтал за това в детството?

Идея # 7: когато децата растат бързо

Децата бързо започват да се наричат ​​„възрастни“, дори ако все още са на повече от 5. И веднага искат всичко, като възрастните. Но как искате да са малки. Стилни разсадници от Sissy + Marley ще ви помогнат да намерите компромис. Техният интериор за по -големи деца помага на детето ви да се почувства като пораснало, като същевременно запазва Сиси + Марли като родителска детска атмосфера..

Идея # 8: бъдете внимателни – момчета!

По някакъв начин се оказва, че момичетата се интересуват по -често от красива и стилна стая от момчетата. Но с необичайни и много интересни идеи за детски ясли за момчета от Little Liberty, ще бъде трудно да измъкнете младия каприз от стаята, защото това ще се превърне в любимото му място в къщата..

Идея номер 9: облагородявайте теремок

Не всеки има голяма къща или просторен апартамент и често им се налага да споделят стая с деца. Но колко е готино, че IKEA винаги има идеи за всяка ситуация. Шведските дизайнери ще помогнат на всички членове на семейството да се чувстват комфортно.

Идея номер 10: четирима сина и скъпа дъщеря

Ако имате голямо семейство, тогава най -вероятно децата ви споделят стая за двама или трима. И тук най -голямото предизвикателство за родителите е да накарат всяко дете да се чувства добре, комфортно и да не бъде лишено. Следователно в последната десета идея ще намерите цели десет варианта как да украсите стаи с много жители, така че всички да са щастливи.