10 примера за стилни малки апартаменти

Да припомним, че наскоро стартирахме нов раздел, наречен Колекции, където събираме идеи за интериори, свързани с конкретна тема. Днес ще говорим за малки пространства.

Често живеещи в малък апартамент, много се опитват да се възползват максимално от пространството и често го принуждават с необходими и ненужни неща, открадвайки от себе си място, където би могло да бъде уютно и наистина добро. В тази публикация искаме да ви поканим да разгледате 10 успешни, според нас, варианти за дизайн на малки апартаменти, които въпреки размера си напълно отговарят на такива понятия като „комфорт“, „функционалност“, „стил“, „ хармония “… Надяваме се, че те ще ви вдъхновят и ще ви помогнат да превърнете вашето малко царство в любимото ви място на земята. Или, напротив, те ще ви помогнат да се уверите, че живеете на такова място..

Малък, но отдалечен

За хората, които обичат винаги да са в движение, често не е необходим голям апартамент. Те все по -често избират студиа, които имат всичко необходимо за кратък престой у дома. Но дори и за хора с бърз темп на живот, важно е такова място да е уютно и комфортно. Това студио е добър пример за точно такъв дом.!

За нея

За момичета, които обичат всичко стилно и модерно, дизайнът на този скандинавски апартамент е перфектен. Ще можете да оцените всичките му предимства.

Зад стъклото

Този шведски апартамент е отличен пример за това как с един -единствен детайл можете напълно да промените незабележим вид в нещо много стилно и специално. В този случай говорим за стъклена преграда. Просто трябва да видите как изглежда тази едностайна красавица с такъв интересен обрат..

Всичко включено

Дизайнерите на този апартамент успяха да го направят функционален и стилен. Въпреки размера си, изглежда просто невероятно и много удобно. Собствениците са доволни и ние сме доволни от тях!

Архитектски апартамент

Има една известна поговорка – „обущар без ботуши“. Но не и в този случай. Основателите на студио A-partment не само правят красота за другите, но и се погрижиха малкият им апартамент да изглежда функционален и модерен. Освен това ни позволяват да се вдъхновяваме от техния проект..

Цветът на женствеността

Изисканият бял интериор и елегантните детайли напълно предават женствеността на този малък апартамент. Всяко силно и независимо момиче се нуждае от домашен уют. И този апартамент го предава по -добре от всякога.

Апартаментът на музиканта

Творческият човек е креативен във всичко. И той се нуждае от място, където да живее съответно. А когато и вие сте мъж, задачата изглежда много по -интересна. Този апартамент има точно такъв интериор – изпълнен е с атмосфера на креативност, простота и практичност – всичко, което мъжете обичат.

Нежност и красота в една бутилка

Ако сте момиче и живеете сами в малък апартамент, тогава тази опция несъмнено трябва да ви вдъхнови. Нежността и красотата са основните вдъхновители на такъв прекрасен интериор. А гледката към вътрешния двор от прекрасния балкон ви кара да се чувствате като принцеса.

Романтично черно

Ако обичате тъмните цветове, но не знаете как ще изглежда в апартамент, тогава ето един чудесен пример за вас, че дори черното може да изглежда романтично. Всичко е в детайлите, защото те играят важна роля. Затова не забравяйте да разгледате този апартамент и не се страхувайте да правите каквото искате..

Какво иска една жена

Създаването на удобен апартамент, в който ще има всичко, от което едно момиче се нуждае толкова много, е толкова просто. Но студио YUCUBEDESIGN не се страхува от подобни трудности и прави точно това, което искат за своите клиенти. Собственикът на този апартамент в Санкт Петербург е доволен от резултата!