Новогодишно състезание за интериори 2018!

Скъпи приятели! Благодаря ви много, че тази година не ни позволи да забравим за нашия годишен Новогодишно състезание за интериори! Някои от вас са писали коментари с въпрос – ще продължи ли да се изпълнява или не? И ние сме щастливи да отговорим – ДА! 🙂 Така че, за тези, които се присъединиха към нас тази година: всяка година по време на зимните празници, ние каним всички наши читатели да споделят снимки на своя ваканционен дом, и най -добрите произведения, според нас, получават награди. След кратка почивка обявяваме конкурса за отворен!

Условия на състезанието остана непроменен. За да участвате, трябва:

1. Направете снимка на празничната атмосфера у дома (може да бъде или цяла стая, или ъгъл, но предпоставка е наличието на елементи от новогодишната украса). Снимките трябва да са „собствено производство“, забранено е използването на чужди снимки от интернет.

2. Публикувайте снимки на стената си в една от социалните мрежи (Vkontakte, Facebook) и задължително добавете текст при публикуване „Снимка за състезанието на уебсайта www.pufikhomes.com“.

3. Оставете линк към страницата си с публикувани снимки в коментарите към това пост.

4. Споделете информация за състезанието с приятелите си в една от вашите социални медии. мрежи, от които да избирате (тоест кликнете върху бутона „Споделяне“ за VKontakte или Facebook в края от това пост).

5. Ще правим вашите снимки за участие до 8 Януари 2018 г. (Понеделник) включително, а вече на 9 януари (вторник) ще обявим победителя.

И сега най -приятното е, че победителят ще го получи! 🙂 Тази година, за най -удобния интериор, представяме комплект стилно спално бельо STAY in BED от собствената ни колекция (www.stayinbedlinen.com). Победителят сам ще избере цвета.

И помнете: участието наистина е най -важното в това състезание. Не се колебайте да споделите красотата на вашия дом с другите! 🙂 Очакваме с нетърпение вашата работа!

И за вдъхновение ви препоръчваме да разгледате работата на нашите минали участници..