Тапети и завеси Лора Ашли

Легендарна английска компания годишно Лора Ашли произвежда около 6 милиона метра плат за облекло и декорация на дома, както и два милиона ролки шарени тапети във фабриката Texplen в Уелс. Приблизително 2 пъти годишно, за всеки сезон пролет-лято и есен-зима, Лора Ашли разработва и предлага нови дизайни за тапети и интериорни текстилни изделия. Днес ще се спрем подробно на няколко мини-колекции от новия каталог за 2012 година.

За пролетта на 2012 г. Лора Ашли разработи нова колекция Пътека на глициния – вдъхновена от нежното люляково цвете на глициния, тази колекция ще създаде лек, ефирен интериор и съответно уютна, релаксираща атмосфера в къщата.

Приятна, релаксираща атмосфера в спалнята може да се създаде с помощта на колекцията Небрежен шик. Светлата палитра от цветове, луксозният викториански принт върху тапета придават усещане за мир и спокойствие. Копринени завеси на прозорците добавят грация.

нежна спалня

Ефирна и много елегантна колекция Далеч от Небето. Тапети и материи в пастелни, полупрозрачни цветове. Малко копринен блясък в завесите. Хармоничната комбинация от щампи по стените и прозорците е всичко, което е необходимо за една мечтана и романтична обстановка.

Друга новост през този сезон е колекцията Имение родено Това е класическа колекция за истинско английско имение или селска къща. Ярки цветя и птици, вдъхновили дизайнерите, пресъздадоха атмосферата на цъфтяща градина и истински селски уют.

За спалнята и релаксацията същата тази колекция предлага по -меки пастелни цветове, но със същия печат върху тапети и завеси..

Нюансите на синьото продължават да бъдат популярни в интериора. Елементите на водата и въздуха винаги привличат със своята мистерия и ефекта на увеличеното пространство. Следователно в колекцията на Лора Ашли – Нюанси на синьото – те са широко представени.

син тапет

И накрая, кое лято би било без топло и слънчево настроение ?! Лора Ашли пресъздаде горещото лято в новата си колекция Нов лист, в стила на 70 -те години. Има много слънчево жълто в тъканите за тапети и завеси и дори в тъканите за тапицерия. Всички тези бои са проектирани да радват окото и да предизвикват усещане за релаксация и наслада.!

В новата колекция домакински стоки на Laura Ashley абсолютно всеки може да намери изключително любимия си стил и вдъхновение по свой вкус. Всички продукти, представени тук и не само, могат да бъдат намерени в официалните магазини на компанията:

в Русия: www.lauraashley.ru

в Украйна: www.laura-ashley.com.ua