Стилен декор за стена от ROOMMY.RU

Компетентният и внимателен декор на стени е един от ключовете за създаване на цялостен интериор със собствен разпознаваем и уникален характер. Винаги се осъществява интуитивен подход за намиране на правилните части, но има определени правила, като знаете, че можете да се справите с тази трудна, но толкова интересна задача два пъти по -бързо. Днес заедно с ROOMMY.RU ще ви покажем основните трикове, които трябва да вземете под внимание. На страниците на това прекрасно онлайн магазин толкова много стилни идеи и ярки образи, че всеки, без съмнение, може да намери вариант по свой вкус.

Така че, да речем, че вашият интериор е доста минималистичен. Няма място за суета и изобилие от малки предмети в нея, напротив, доминират големи, лаконични форми. В този случай е логично стените да бъдат боядисани в монохроматичен, сложен цвят, добавяйки ярки, сочни акценти под формата на абстрактни широкоформатни платна..

Ако сте почитател на по -уютен и топъл Прованс или олекотена версия на класиката, това означава декориране на стените с тапети с наличието на фини орнаменти и флорални мотиви. Елегантно допълнение към такива стени могат да бъдат картини, чиято основна цветова схема отразява интериорната палитра като цяло, но в същото време нюансите стават по -наситени и ярки.

Понякога декорът на стените може да бъде подчинен на правилото: всички елементи са в един и същ ключ. Ако мебелите, които са достатъчно контрастни по цвят и текстура, доминират на фона на стените, не трябва да претоварвате пространството с ярки цветове. Пастелната палитра от снимки, плакати, акварели, декорирани в стилни рамки, ще изглежда в едно с равнината на стените, без да избива, но добавя необходимите нюанси.

Отделна тема са черно -белите изображения за декорация на стени. Поради липсата на цвят, те имат право да “станат член на екипа” на интериора на почти всеки стил. Ако все пак искате да добавите светло петно, можете да играете с цвета на паспорта, когато регистрирате произведението. Във всеки случай основното е добре подбрана тема. Всеки интериор има своя собствена история, идеята зад нея. Чрез картини и фотографии тя може да бъде успешно разработена и допълнена. Темата за градската архитектура, независимо от модерността или от дълбините на вековете, винаги ще добавя дълбочина към интериора.

Всички модели, показани на снимките, както и много други, са достъпни на уебсайта на онлайн магазина – ROOMMY.RU