Съвременната Лора Ашли

Продължаване на поредица от истории за прекрасни нови колекции Лора Ашли от последния юбилеен каталог Есен -Зима 2013. Днес следващата по ред – съвременни тенденции в интериорния дизайн. Готин корал Това е деликатен, женствен дизайн, който се състои от ръчно рисувани цветя в приглушени и изискани нюанси на миди, корали и сиво. Класическите детайли в коралови нюанси превръщат стаите в супер модерен, модерен и елегантен интериор. Изисканите волани, фините нюанси на миди и приятен коралов цвят придават усещане за отпускане и нежност. Тази романтична колекция се отличава със сложни щампи и меки пастелни нюанси, които се смесват с измити с акварел ивици за модерен и модерен външен вид..

Лист. Колекцията е вдъхновена от растителни мотиви и много ясно внася зеленина отвън във вътрешността. Формите на листа с различни размери, съчетани с графични мотиви, формират дизайна на колекцията. Цветовете на маслини, мъх (в комбинация с жълто), естествено бяло + нов цвят за Laura Ashley – пастелен нюанс на аква, придават комбинация от усещането за есен. За да постигнете максимален резултат в тази колекция, трябва да смесите различни мебели и необичайни предмети, да ги завършите в една картина, създавайки релаксиращ и комфортен дом със специален стил..

Маркировки. Темата “Животно” продължава да бъде в полза на декораторите и дизайнерите, така че изборът на подходящ печат за интериора е наистина важен. Комбинирането на Зебра и Жираф с по -модерни вдъхновения от змии и крокодили може да създаде много модерно пространство. Тази колекция е предназначена както за дневни, така и за спални. Естествените нюанси на лен и мляко с нотка на светло сиво придават на тази сложна палета усещане за цялост, въпреки разнообразието от щампи.