Почивка с IKEA

Извън прозореца е истински декември със сняг и скреж, което означава, че е време да се потопите в такава приятна магическа празнична суматоха. Също така не искаме да бъдем изоставени и да започнем годишната си поредица от истории за празнични интериори и коледни продукти на известни марки. И с кого да започнем, ако не най -разпознаваемата домашна марка IKEA! Коледните им каталози винаги са едни от най -ярките и вдъхновяващи. Нека да видим какво са ни подготвили шведските дизайнери тази година.!

ikea_christmas-1

IKEA реши да покаже всичките си идеи наведнъж, като включи толкова голямо количество декоративни детайли и декорации в своята празнична фотосесия. Просто погледнете това изобилие от гирлянди, светещи звезди, свещи, чинии, възглавници и др. Между другото, прекрасна коледна традиция е да окачите Витлеемската звезда на прозореца за периода на Адвента. Той помага да се създаде празнична атмосфера много преди Коледа. А съседите винаги ще се възхищават на красивата светлина от прозореца ви и може също да искат да си купят такава звезда.

ikea_christmas-11 ikea_christmas-12 ikea_christmas-28

ikea_christmas-16 ikea_christmas-22 ikea_christmas-23 ikea_christmas-24

Има толкова много материали за опаковане на подаръци, че един просто се замая и искам бързо да купя подаръци за цялото семейство, да ги опаковам също толкова красиво и да ги сложа под дървото. Различните опции за занаятчийска хартия изглеждат особено стилни и красиви. Интересни изглеждат и пакетите с бисквитки с меденки или сладкиши – те могат да бъдат добър и вкусен подарък, когато отидете на гости по време на празниците. Е, червената хартия за подаръци е коледна класика. Винаги е актуално!

ikea_christmas-25 ikea_christmas-3 ikea_christmas-5 ikea_christmas-6 ikea_christmas-2

Творческата бъркотия в кухнята създава особен апетит и желание да се създаде нещо вкусно. В IKEA винаги можете да намерите много прибори, които могат да направят процеса на готвене красив, приятен и интересен. По време на коледния период се събужда специално желание да се изпече нещо, така че любимата ви марка е подготвила много необходими и важни материали за такъв труден, но вълнуващ процес..

ikea_christmas-8

Много свещи, гирлянди и малки светлини винаги създават сладка, мила и уютна атмосфера. В допълнение към коледното дърво, те могат да бъдат във всяка стая, на всеки прозорец и дори по стените. Много е красиво и стилно! Освен това гирляндите на стената или тавана под формата на крушки са станали много популярни за използване по всяко време на годината. Те създават някаква романтична атмосфера в къщата и усещане за празник през цялата година..

ikea_christmas-9 ikea_christmas-10

IKEA ви кани да разгледате по -отблизо всеки детайл от празничната колекция. Различни орнаменти на украса за коледно дърво, звезди и възглавници са очарователни. Разбира се, много от детайлите са червени, тъй като това е традиционно за Коледа. Много харесвам червеното каре на синия диван. Изглежда толкова меко и топло, че искате бързо да се увиете в него, да отпиете топъл чай и да ядете бисквитки с меденки..

ikea_christmas-13 ikea_christmas-20 ikea_christmas-26 ikea_christmas-30 ikea_christmas-31 ikea_christmas-33 ikea_christmas-34