Слънчева IKEA: нови летни вдъхновения

И няма значение как ще прекарвате времето си през лятото – пикници в гората, спокойна ваканция край морето, събирания с приятели на тераса или балкон или просто обилна вечеря със семейството си – ИКЕА винаги ще бъде с теб Тя винаги има няколко малки уютни вещи, които ще направят всяко събитие истински празник на живота. Днес имаме нови летни вдъхновения от IKEA. Приятно гледане!

Моментът, в който погледнете снимката и не са необходими думи, защото тя говори сама за себе си. Просто е мечта да се събудиш в такава стая с толкова прекрасна гледка към океана. Всеки детайл изцяло предава лятното настроение. Изглежда, че в това легло бързо спите и се зареждате с енергия за нов ден. И когато се събуди, той е готов бързо да си сложи една от тези сламени шапки, да хвърли няколко плода и вода в сламена торба и да хукне към плажа.

А за любителите на мързеливо утро IKEA е подготвила отлична версия на мебели, които могат да се използват в открит салон с изглед към океана и просто да се отпуснат с вкусна закуска, наслаждавайки се на природата.

Липсват идеи как да украсите ярко лятно парти? В IKEA можете да намерите всичко за сервиране на цветни маси и дори самия стол и столове. А тези плотове над масата ще добавят още повече атмосфера към вашето забавление..

Друг интересен пример за полуотворена зона за лятно фоайе, която се слива с хола. И двете зони са много стилни със стилни мебели, необичайни облицовки на стени и светли цветове. Гирлянд от крушки и абсорбатори създават своя собствена атмосфера на комфорт. И разбира се, трябва да има много зеленина и саксии за нея..

Когато организирате пикник през лятото, не забравяйте да вземете не само одеяло и храна, но и много възглавници, които ще ви помогнат да създадете домашен уют точно сред природата. А свещите са оригинално решение вместо огън. Това е едновременно красиво и романтично. IKEA е професионалист в създаването на уют навсякъде и по всяко време на годината!

Както във всяка нова колекция от интериори, в лятната ми IKEA, разбира се, не можех да забравя за различните саксии, които скандинавците обичат толкова много у дома. Не е нужно да сте цветар, за да имате толкова много цветя. Достатъчно е просто да ги обичаш. Известна марка е направила всичко, за да направи тази любов лесна и взаимна..

Тези флорални чаши и чинии са нашата нова любов. Е, как IKEA успява да създаде толкова много красиви и различни ястия? Но по принцип това не е важно. Основното е, че любимата ни марка не спира да ни удивлява и глези..