Толкова различни класики от Лора Ашли

Име на марката Лора Ашли, като въплъщение на неизменна класика, тя успешно доказва, че класиката може да бъде напълно различна. Днес ще ви разкажем за две различни, но невероятно изящни колекции от последния каталог на компанията.

“Hydrangea Blue” (патешко яйце) – колекция с флорални щампи в отличителен син цвят. Само 3 нюанса – син, бял и бежов – и къщата е изпълнена с хармония и красота. Тази опция използва мебели от колекциите Garrat Honey и Clifton. Тапицерията за мека мебел може да се използва едновременно в три варианта: синьо, бежово и райе. Прости аксесоари като огледала без рамки, стъклени лампи и т.н. са характерни за тази колекция..

патешко яйце-0

патешко яйце-1

патешко яйце-2

патешко яйце-5

патешко яйце-4

патешко яйце-3

патешко яйце-6

патешко яйце-7

Imperial Threads – стил на лукс и богатство, съчетава текстуриран тапет с големи щампи, копринени завеси, помпозни аксесоари – всички в златни и бежови тонове. Що се отнася до огледалата, това са модели в широки, масивни рамки, мебели от колекцията Henshaw. Тапицерията използва материали и нюанси като самурова, сребърна и кафява кожа. Дизайнерите обърнаха голямо внимание на осветлението в тази колекция: полилеи за 5 и 8 ръце, подови лампи – злато, бронз и кристал.

Imperial-Threads-0

Imperial-Threads-5

Imperial-Threads-10

Imperial-Threads-2

Imperial-Threads-7

Imperial-Threads-3

Imperial-Threads-6

Imperial-Threads-1

Imperial-Threads-8

Imperial-Threads-9

И така, два стила, напълно различни и абсолютно безупречни. Коя опция избирате според вашите предпочитания?