Comptoir de Famille – семеен магазин от Франция

Има такива магазини, покрай витрините на които е невъзможно да се мине без възхищение и желание да се погледне поне за минута. За нас един от най -ярките примери е френската марка мебели и декори Comptoir de Famille. Историята на марката датира от 80 -те години на XX век в малкия френски град La Tourdupin (в предградията на Лион). Comptoir de Famille в превод от френски означава „Семеен брояч“, „Семеен магазин“. „Внасяне на спомени от миналото в модерен дом“ е концепцията на Comptoir de Famille, която позволява на компанията да заема наистина специално място в света на стоките за бита..

„Нашите клиенти винаги се усмихват, когато минават през нашите магазини, чувстват се тук като в къщата, в която са израснали, което връща толкова много спомени от детството“, споделят наблюденията си собствениците на Comptoir de Famille. Мебелите са пълни с поезия и са чудесни за ежедневна употреба. Характеризират се с отлично качество, естествени материали и ръчно изработени довършителни работи..

Всички продукти на тази фабрика са много топли, истински, когато за първи път ги вземете в ръцете си, вече не искате да се разделяте с тях..