Стилни новости на IKEA – февруари 2017 г.

Това е мястото, където основната заслуга на IKEA е, че прави стилен дизайн достъпен. Можете да спорите колкото искате за качеството на техните продукти или масовото производство, но един факт остава непроменен – ​​той е красив, стилен и достъпен. Днес е нашата история за най-новите новости на компанията от новия каталог за февруари 2017 г. Тук можете да намерите модерни кухненски фасади от еко-материали, прекрасна керамика, ярки килими и много други интересни неща. И колко красиво е заснето всичко! Между другото, публикацията не се плаща, наистина много ни харесва. 🙂

Тъмната кухня изобщо не е мрачна, но е много стилна. А розовата декорация на стени я прави не толкова тъмна. Харесва ми много простата и интересна идея за използване на стари бутилки в декора – просто ги боядисайте в черно и розово и декорациите за маса са готови.

IKEA винаги има идеи как да използва различни цветове в една стая, така че да съвпадат и да изглеждат стилно. Тази спалня съчетава синьо със сиво благодарение на добавянето на бяло. Вижте колко сладко изглежда тази възглавница и килим от сърце. По броя на книгите до леглото можете да се досетите, че той не е много голям. Между другото, чудесна идея е да използвате книги вместо нощно шкафче. Можете да поставите лампа върху тях и да четете на свой ред..

Не знаем за вас, но първото нещо, което ни хвана окото, беше орнаментът от пера. Изглежда, че именно той прави дизайна на спалнята ефирен и лек. И нишките от конци на рафта, като декор, придават на стаята усещане за домашен уют..

Всеки стол изглежда още по -удобен с възглавници и одеяло върху него. IKEA винаги има много идеи за различни видове възглавници – от тъмни и едноцветни до ярки и с интересни орнаменти..

Още няколко детайла са предложени от известна марка, които правят кухнята от тази колекция стилна и практична. Ножовете винаги трябва да са на сигурно място и в същото време да са на очи, защото те са тези, които най -често използваме в кухнята. Такъв стилен държач за нож идеално ще се впише и лесно ще се впише в тъмен дизайн. Дървени дъски ще украсят всеки цвят и интериор на кухнята. Основното е да изберете правилната форма, защото от нея зависи и колко стилно ще изглежда в кухнята. Но най -важното е, разбира се, практичността на дъската. Кръглите могат да се използват както за нарязване, така и за поставяне на горещ тиган върху тях при сервиране на храна..

Продължавайки темата за тъмните интериори, IKEA ни кани да не се страхуваме да направим баня в този стил. Голям прозорец и цветна завеса го правят да изглежда по -малко мрачен. И много свещи дори ще добавят романтична атмосфера. Основното е, че те не се страхуват да експериментират..