Най -домашният празник с Лора Ашли

Най -домашният празник е Нова година, а декорирането на къщата тези дни е също толкова приятно, колкото даването и получаването на подаръци. За Лора Ашли това са и специални дни, когато дизайнерите отделят много внимание на създаването на специална линия от уютно обзавеждане за дома, посветена на това събитие. Днес предлагаме селекция от красиви снимки от коледните каталози на компанията.

Важно място в новогодишната украса се отделя на декорацията на маса – свещи, салфетки, горещи подложки. Приятно чаено парти с порцеланови чаши ще стопли душата и сърцето, подарък на любим човек ще бъде успешен чай за един  – Английската традиция, времената на самоварите си тръгват, всеки в семейството предпочита своя собствен чай.

Топлината и прекрасните спомени могат да добавят семейни снимки към красиви рамка: можете да направите голям колаж на стената или да поставите една снимка, но любимата ви. Ароматните серии в Laura Ashley са безупречни, ароматите са богати, но не изморителни. Поставете в различни зони различни аромати за създаване на правилното настроение.

Изпълнете дома си с топлина и комфорт в стил Лора Ашли.