Новогодишни скици от House Doctor

Продължаваме да ви запознаваме с празничните каталози на световните производители на стоки за бита. Следващата по ред е датската марка със смешно име Домашен лекар. Създателите на компанията вярват, че техните продукти са като лекарство за лоши и неудобни интериори. Но те предупреждават, че купувачите трябва да бъдат внимателни, защото твърде много от този стилен декор може да доведе до пристрастяване. 🙂 Вижте тяхната новогодишна колекция!

Само разглеждането на колекцията им вече предизвиква желание спешно да откъсне парче тапет на стената, да закупи техния декор и да украси този луд импулс с нещо красиво. Няма да е трудно дори за гостите да обяснят защо е стилна и красива, просто като им покажат снимката на колекцията. Просто се уверете, че тогава вашите гости изведнъж не искат да правят същото у дома. 🙂

И този дизайн също е перфектен, ако внезапно се наводните преди Коледа (което, не дай Боже, разбира се) е леко наводнено от съседите отгоре и спешно трябва да намерите изход, защото сте планирали празнично парти с приятелите си . House Doctor ще ви помогне бързо да се отървете от главоболието „какво да правите в тази ситуация“ и стените ви ще бъдат спасени.

Но нека поговорим повече за красивото и положителното. Например, наистина харесваме идеята да използваме смърч в почти всеки ъгъл. Само си представете каква миризма на гора и Коледа ще има у дома. Ние вече представихме и сме доволни!

Струва ни се, че точно такъв декор от House Doctor ще помогне да се създаде точно онази специална атмосфера на щастие и комфорт, която да предаде целия смисъл на датското понятие „hygge“. Уютен дом или офис, една от тайните на датското щастие и уютен живот. Вероятно сте забелязали, че минимализмът е присъщ на датския дизайн. И датчаните обръщат много внимание на мекото осветление, така че не се страхуват да използват свещи дори през деня, защото винаги помагат да се поддържа атмосфера на уют и комфорт, което е много важно за постигане на hygge.

Ако се интересувате да научите повече за значението на тази интересна дума, непременно прочетете книгата на Майк Викинг Hygge. Тайната на датското щастие “.

А ето и една малка рецепта от нас как да създадете уют в стил House Doctor у дома и да постигнете „hygge“: просто отидете в гората или най-близкото място, където можете да си купите много борови или коледни елхи, с които ще украсете къщата или апартамента си. Запалете още свещи, сварете вкусно и ароматно кафе, седнете по -удобно на любимия си диван или фотьойл и просто се насладете на момента.

Още празнични вдъхновения можете да намерите тук.