Зимна IKEA

Имам ИКЕА има по нещо интересно за всеки сезон. Но зимата стои сама, защото през този период особено искаме топлина и уют в домовете си. И така, любимата марка не се накара да чака дълго и представи най -красивите зимни новости, които са предназначени да изпълнят интериора с красота в моменти, когато извън прозореца е студено и мразовито. Насладете се на вдъхновението си!

снимка на съдове и комплект черни свещници IKEA; ./

Комплект бели чинии Зимна IKEA - снимка

Декоративни възглавници IKEA - снимка

Празнуването на Адвент без звезда на прозореца е просто немислимо за шведите, а в IKEA със сигурност ще намерите звезда според вашия вкус и размера на прозореца..

Снимка - Черен железен свещник IKEA Vossad за 10 свещи

Задължително свещи! Не забравяйте, те създават особен уют в студените дни. Таванният свещник в тази колекция може много лесно да се регулира по височина поради факта, че се държи на няколко куки. И можете да добавите малко повече светлина с гирлянд. Дори изглежда романтично..

Декоративен изкуствен венец Ikea - снимка

Красив коледен венец е задължителен елемент за вашата входна врата. Въпреки че може да бъде окачен на прозорците в къщата, изглежда много стилно..

Комплект бяла посуда Ikea Winter - снимка

Опаковъчна хартия Ikea за опаковане на подаръци - снимка

Правенето на подаръци за Коледа е любимо занимание. IKEA се погрижи да има достатъчно опаковъчна хартия и лента за всеки вкус и цвят за всеки..

Комплекти чаши и очила Ikea - снимка

Ikea бели чинии - снимка

Много харесвам ястията в тази колекция от IKEA. Необичайната усукана украса е права, като на любимите ви зимни пуловери. Е, изглежда много уютно. Също така любимата марка предлага да не се притеснявате твърде много за декорирането на празничната трапеза. Всъщност такива необичайни ястия, няколко свещи и клонки от хвойна са напълно достатъчни за добра атмосфера на масата..

Коледна украса на Ikea - снимка

Декантер за черно кафе Ikea Winter - снимка

Много ни харесва този комплект за чай или кафе. И никога няма твърде много силиконови формички за сладкиши с меденки. Малките бели чаши са идеални за специална зимна напитка, която не само шведите обичат – греяно вино.

Форма за печене Ikea - снимка

Как ви харесва идеята за адвентен календар? Хартиените кутии под формата на коледни елхи и горски животни на гол клон изглеждат много забавни и интригуващи. Ще бъде оценен не само от деца, но и от възрастни.

Изкуствено коледно дърво Ikea - снимка

IKEA ни предлага много необичайно и интересно решение за изкуствено дърво. Само окачването му от тавана и празнуването на Нова година изглежда различно. Интересното е, че много бижута са направени от хартия, което не е трудно да се повтори у дома с деца. Такъв процес ще помогне да се направи моментът на декориране на дървото още по -забавен..

Бели свещи с красива форма Ikea Winter - снимка

Малките помощници на Дядо Коледа – стари гноми – са сладка украса за празниците, която кара всички да се усмихнат. Те могат да бъдат окачени на коледно дърво, поставени на пода или използвани за украса на диван..

Вижте също свежата коледна колекция от друг скандинавски производител HM Home!