Великолепна Коледа от Джон Луис

Коледа в английската марка John Lewis винаги е сочна и вдъхновяваща: има и буйни коледни елхи, и изобилие от ярки играчки, и лъскави декорации за дома, и стилна сервиране на маса. Свежият празничен каталог на компанията не беше изключение – просто погледнете колко красота има! Насладете се на подготовката си!

Няма много коледни елхи и играчки! Това изобилие от жива коледна красота е добавило нотка на вкус към тъмносивите стени, правейки елегантния интериор още по -стилен. Празничният декор на камината я прави още по -топла и по -удобна. Изглежда, че дори да премахнете дърветата, холът няма да загуби своята празнична атмосфера, благодарение на коледните детайли на камината и зеления уютен диван..

И този зелен гост идеално се вписва между червения диван и сините стени, изпълвайки стаята с коледна атмосфера. Несъмнено декорирането на горската красавица с такива сладки играчки достави много удоволствие..

Друг пример за печеливша комбинация от стилни тъмно сиви и коледни декорации. Вижте колко ясно украсата на елхата и камината се допълват взаимно. Без това уютното място стана още по -удобно. А масивният венец на стената не отнема цялото внимание поради голямата звезда, която се използва в декора на камината. И разбира се, свещите са незаменим атрибут на всяка Коледа..

Е, тази вълшебна красота създава наистина вълшебна атмосфера наоколо. Червените, златните и стъклени декорации я карат да изглежда богата и толкова празнична. Не забравяйте да вземете предвид, че тези цветове са много хармонично съчетани с тъмносините стени на интериора, добавяйки към него някаква мистериозна приказка..

Белите и сини декорации придават свежест на интериора. Изглежда, че зимата се е настанила точно в дома ви, но атмосферата не е станала студена. А стилната бяла и златна обстановка на празничната трапеза, допълнена с играчки, съответстващи на елхата, казва, че сме много доволни от снежния гост.

Вижте предишната ни история за този прекрасен производител на мебели и декори!