Нов каталог на IKEA за 2018 г .: цветен и ярък

Нова версия на каталога ИКЕА е по право едно от основните събития на годината в индустрията за интериорен дизайн, с нетърпение се очаква по целия свят, без преувеличение. Това е подобно на представянето на нова кола от най -популярния производител в света – всеки иска да знае какво са измислили дизайнерите този път. Днес ви каним самостоятелно да получите първото си впечатление от цветния каталог на IKEA за 2018 година. И тук наистина има какво да се види. Щастливо вдъхновение!

Жълт диван, възглавница с молив – и настроението вече е весело и дори игриво. Именно от такава всекидневна изглежда, че в къщата винаги ще има лято. Изглежда, че по принцип жълтото се съчетава добре с розови стени. Но трябва да признаете, че този сив фотьойл и зелен гардероб само подчертаха ярката пикантност на стаята. Затова обичаме IKEA – те знаят как да поставят правилния акцент.

Как ви харесва нежният розов диван? Това е като ефирен блат в средата на стаята. Разбира се, трябва да сте доста смели, за да изберете точно такъв цвят, защото с него, както и с бялото, трябва да бъдете особено внимателни. Но ни се струва, че си заслужава. По принцип всеки детайл от стаята заслужава специално внимание: плетен килим, пулове, маси и дори на пръв поглед прост, на пръв поглед, но много стилен рафт за книги.

По някаква причина домакините често мечтаят за бяла кухня. Но IKEA успя да докаже, че черното също има право на съществуване. Е, кой би могъл да откаже такава стилна и елегантна кухня? И най -големият плюс – по -малко видимата мръсотия. 🙂

Вече видяхме този многоцветен килим в комбинация с ярко жълт диван на първата снимка. Той се вписва идеално в тази синя стая именно заради жълтия стол в средата. Помните таланта на IKEA да поставя правилните акценти?

Как ни харесва, когато любимата ни марка се грижи за децата ни. И в тази колекция те за пореден път доказаха, че също много обичат децата. Идеите за стаите им са практични, забавни и интересни. Всичко е както трябва за децата. С такива чекмеджета в детската стая почистването може да бъде забавно занимание, което е много важно за всяка майка. Стенната дъска ще помогне за решаването на проблема със страха, че масата и хартията може да не са достатъчни за младия талант. Рисувайте колкото искате и не се притеснявайте, че мама може да се ядоса.

Ястията в IKEA са отделна тема. Всяка чиния, лъжица, вилица и стъкло са просто любов! За всеки вкус и цвят. Любимата ви марка знае, че можете да ядете не само вкусно, но и красиво.

IKEA се увери, че имаме няколко варианта за спалня, от които да избираме. За което много й благодаря! Ако опишете всяка опция с една дума, тогава тази дума определено ще бъде – комфорт. А за спалнята това е най -важното. Можете сами да прецените стила и атмосферата на всеки от тях. Тук не са необходими думи. Снимките ще говорят сами за себе си.

Наскоро писахме и за вдъхновяващите актуализации от юли 2018 г. от IKEA..