Красив начин на живот: творбите на Studio Lifestyle

Калифорнийско име Студио Лайфстайл буквално означава „начин на живот“ и дизайнерите напълно го оправдават. Интериорът им е изискан и хармоничен, смел и уютен, но винаги много стилен. Като цяло студиото прави всичко възможно да направи живота на своите клиенти удобен и естетически приятен. Надяваме се, че и портфолиото на студиото ще ви хареса!

Удоволствие е да закусите в такава светла стая. Бялото и сивото винаги вървят перфектно заедно и никога не се отегчават.

Стилно двуетажно легло в синя стая – никой не се съмнява, че тук живеят момчета. Светлото легло и подът разреждат общото синьо, правейки стаята още по -интересна.

Децата, които живеят в тази стая, имат невероятен късмет, защото тя е на покрива на къщата. Да, това е мечтата на всяко дете! Мекият диван близо до прозореца е чудесно място да следите съседите си. 🙂 И тази навита завеса изглежда много удобна и практична за използване. Всичко в тази стая е перфектно – цвят, светлина и всеки детайл на рафта. Леглата и диванът също служат като скрин. Много умно решение, ако в стаята няма абсолютно място за килер..

Студио Lifestyle се погрижи всички да са доволни от банята. Ако не обичате да се печете в пяната, след като напълните ваната с гореща вода, тогава можете да вземете любимия си душ и дори два.

Гледайки този коридор, първото нещо, което привлича вниманието ви, е, разбира се, огледало. Оригинално, съгласен ли си? Несъмнено ще зарадва всеки, който го види за първи път. И в тази кошница под пейката можете да съхранявате чехли за гости.

Стаята с бял типи е много хубава, лека и уютна. Изглежда, че малката Покахонтас живее тук и тя наистина обича всички тези сладки възглавници на дивана до прозореца. Просто искам да видя как изглежда леглото й.

Баня с две мивки и всичко в нея за двама е много удобно и няма нужда да се изправяте на опашка сутрин за измиване. Много шкафове ви позволяват да скриете всички аксесоари за баня, както желаете, и да не натоварвате повърхностите на банята с куп шампоани, гелове, пасти за зъби и други неща..

Голяма и светла кухня -студио, която влиза в хола, ви позволява да комбинирате бизнес с удоволствие – готвене и в същото време да слушате какво говорят вашите гости. И е страхотно да седнете на голям диван с цялото семейство след работа / училище и да споделяте впечатления за деня.

Бялата кухня е много красива, но в същото време много смела, защото трябва да се следи всеки ден. Но кой не би искал да следва такава красота?