Въплъщение на красота и комфорт: къща в Лондон

Викторианска, грузинска, едуардианска – архитектурата на Лондон е кръстена на великите английски крале и вероятно затова величието й е оцеляло до наши дни. Това е до последния стил толкова красив градска къща, които ще бъдат обсъдени днес. Семейството на собствениците се заселва в него от около 12 години, но след като най -малкият им син влезе в университета, те започнаха голям ремонт. Обновеният интериор е получил повече светлина, въздух и цвят, но най -важното е, че те все още прекрасно хармонират с великолепната архитектура на къщата. Каним ви да погледнете вътре!

Стоейки на прага на къщата, дори не знаете, че вътре ви очаква нещо необичайно и много необичайно.

Голямата кухня може да побере най -малко 11 души. Удобно е, че има, както и маса за хранене, където можете да седнете, като поканите приятели, или дори да вечеряте, когато всички се приберат у дома вечер, и кухненски остров, където можете спокойно да закусите, без да седнете в основна маса. Кухнята е изпълнена с естествена светлина от улицата с голяма стъклена стена, през вратите на която лесно можете да влезете във вътрешния двор. Има и място, където можете да седнете и да хапнете на чист въздух. Това е просто прекрасно, особено когато децата са пораснали и родителите вече са сами и могат да прекарват времето си както искат. Освен това естествената светлина идва от голям прозорец точно над масата за хранене. Това я прави да изглежда още по -ярка, а кухнята просто се къпе в лъчите на дневната светлина..

Всекидневната е с малки размери, докато изглежда уютна, лека и просто приятна за окото. Голямо бяло стълбище ни води към втория и третия етаж. Между другото, за да вземете решение за такъв ярък интериор, трябва или да сте много смели и да не се страхувате, че децата ще го изцапат, или да изчакате, докато децата пораснат и след това да вземете решение за цвета на вашите мечти. Нашите собственици направиха точно според втория вариант.

Картините в тази къща са обожавани. Има много от тях, както в кухнята, така и близо до стълбите. Те не само украсяват стените, но и запълват празнотата по тях, особено когато са толкова големи.

Спалнята на най -малкия син вече е превърната в стая за гости, въпреки че книгите му все още са по рафтовете, в знак, че любящи родители и семейна стая винаги го чакат у дома..

Както се очакваше, спалнята на родителите разполага с просторно и меко легло. Стените бяха освежени с нов цвят и беше закупено красиво спално бельо..

Банята също се поддаде на промени в цвета. Сега той е още по -лек и по -удобен, което ви е необходимо, за да се отпуснете след тежък ден..

Наскоро писахме за красива грузинска градска къща в Единбург.