Атмосфера на селска къща в шведска градска къща

В тихо предградие на Гьотеборг, Швеция, има малък оазис с атмосферата на стара Англия. Няколко сгради на градски къщи в английски стил образуват частен квартал със собствена територия и инфраструктура. В една от тези къщи дизайнерите се опитаха да създадат дизайн в стил селска къща, с тавани с дървени греди, кухня в селски стил и антични мебели. Резултатът е уникален интериор със собствен характер.!

Когато погледнете този дизайн, изглежда – нищо сложно и дори някак просто! Но трябва да признаете, че точно тази простота привлича. Шведите обичат простотата. В крайна сметка всичко гениално е просто!

Вземете например кухнята. Изобилието от шкафчета е много удобно, защото всяко нещо определено има своя собствена стая и е толкова интересно да разгледате всяко от тях и да разберете кои ястия се намират и къде. Отвореното отделение най -вероятно съдържа съдовете, които се използват най -често. Дървеният таван, под и маса добавят мистерия и древност. Изобилието от светлина прави кухненското царство уютно и топло място. Зеленчуци на масата, тиган на печката – очаква се вкусен обяд.

След това собствениците на градската къща ви канят да разгледате стаята им. Като цяло, ако сте желаният гост в къщата, тогава шведите с удоволствие ще ви покажат всички стаи. Дори comoru, ако има такъв. 🙂 Но обратно към спалнята. След като разгледате всички снимки и ги сложите в един пъзел, можете да разберете, че спалнята не е толкова голяма, но колко уютна е. Леглото в ширината на стаята автоматично решава въпроса кой ще спи близо до стената, а липсата на завеси предполага, че обитателите на стаята обичат да се наслаждават на сутрешната светлина и да не крият нищо от съседите си.

Тези рафтове отстрани на леглото са много удобни: шведска фика, без да става от леглото – защо не? Но старинният гардероб и изтърканите врати придават същата антична атмосфера, както в кухнята..

Забелязахте ли също, че къщата има два хола? Вероятно собствениците ги избират според настроението си или в зависимост от това кои гости са повикани. Необичайно, но каква идея!

Сега да отидем на втория етаж. Това е любимото ни място в тази къща, защото е в стил таванско помещение. Струва ни се, че всичко, което афиори таванско помещение не може да не бъде уютно. Това вероятно е причината детските стаи да се намират на втория етаж, защото децата обичат всичко необичайно и донякъде приказно.

Дори работно място на втория етаж. И тази врата с книги, зад която е скрита стаята, е толкова готина. Като скривалище или тайна стая. Детето, което живее там, има късмет. Дори типите се вписват много хармонично в този стил, добавяйки му още повече комфорт и характеристики..

И накрая, ние сме поканени да видим банята. Вижда се, че в това семейство обичат да търсят компромис във всичко. Наличието на душ и вана в привидно не много голяма стая е доказателство за това.

Страхотно е, когато в къщата цари любов и разбиране, защото правят всеки интериор уникален и уютен.

Страхотно е, когато в къщата цари любов и разбиране, защото правят всеки интериор уникален и уютен.

Източник: Вход