Този светъл апартамент в Мадрид изглежда много по -голям, отколкото е в действителност

Гледайки снимките на този не много голям апартаменти в Мадрид е трудно да се повярва, че площта му е само 67 кв. Дизайнерите успяха да постигнат такъв визуален ефект поради факта, че почти цялото пространство се дава на светла всекидневна, свързана с кухнята, а спалните са с доста малки размери. Трябва да се отбележи архитектурата на къщата, която даде на това жилище много отвори за прозорци и го изпълни със светлина. красотата!

Ако имате и малък апартамент, но е възможно да свържете кухнята с хола, тогава това е просто чудесна възможност да го увеличите визуално. Но има още няколко съвета, които ще ви помогнат да постигнете желания ефект след такава връзка. И можете да проверите практичността на тези съвети на примера на този прекрасен апартамент.

Първо, стъклената преграда. Тя сякаш раздели пространството на две части, но благодарение на прозрачността, стаята остава солидна. Но използването на такава преграда визуално създава усещането, че стаята е наистина голяма, така че изглежда трябваше да бъде разделена.

Друга тайна е в масата за хранене между кухнята и хола. Той също така визуално разделя стаята на няколко части, като по този начин я увеличава в очите ни. Четири големи врати, те също са прозорци, също играят важна роля. Изглежда, защо вече има четири изхода към балкона? Ние също не знаем отговора на този въпрос, но те дадоха своя ефект. Стаята е не само много светла, но и визуално, те помогнаха да се постигне нужният резултат – а именно, те увеличиха пространството в очите ни.

Въпреки размерите си, кухнята изобщо не изглежда малка, напротив, дори е много удобна и просторна. И тук отново има тайна. Островът играе важна роля. Въпреки че заема място за съществуването си, в замяна дава много повече – допълнителна повърхност за готвене, визуално увеличава кухнята и също така изглежда много стилно и модерно.

Спалнята на собственика също е много светла и уютна. Те използваха малкото пространство максимално удобно и практически за себе си. Това все още може да се види по -подробно на схемата на оформление на къщата. Въпреки че на снимката не виждаме мебели за неща, тя определено е там. Диаграмата дори показва, че има детска стая, която със сигурност също е много уютна и светла..

Банята се намира между двете спални и може да се влезе през коридора. Самата баня, в която не се съмнявахме, също е много светла.