Най -добрата гледка към Алпите от вашия частен балкон: хижа в Швейцария

В Алпите, където и да погледнете – красота, пейзажите са нереално красиви. Но този швейцарец къща намира се, изглежда, в една от най -добрите точки за съзерцаване на местни забележителности – световноизвестните планински върхове. Само си представете колко е приятно да пиете сутрешното си кафе, увито в топло одеяло на този сладък балкон. Невероятна гледка и много красив интериорен дизайн!

Ако имахме възможност да живеем в Швейцария в луксозна къща, тогава, разбира се, това щеше да е всичко. Всяка снимка, всяка стая е просто любов! Дървесината, използвана в декорацията на къщата, изглежда много богата и масивна. Всичко – таван, под, всеки дървен шкаф, врата или дървена маса ни кара да се влюбваме все повече в хижата.

Първото нещо, което трябва да оценим, е холът. Тя е красива по свой начин както през деня, така и вечер. Не само има невероятно красива гледка извън прозореца, но и самата дневна изглежда великолепна. Това е точно моментът, в който думите не са необходими. Но все пак ще се опитаме да ги намерим и ще разгледаме някои части от дизайна по -подробно. Големите прозорци в хола са гаранция за яркост и сияние на помещението през светъл ден. Самият хол е много голям, но в същото време е разделен на две части – официална и неофициална. Съгласете се, обядът или вечерята на голяма маса изглежда по -официално от спокойните разговори на уютни дивани. Нашата неформална секция е много стилна и с вкус. Килимът на пода добавя комфорт в стаята, а луксозният полилей добавя малко изтънченост и елегантност..

Около голямата маса за хранене, вниманието се привлича от големи и меки кожени столове. Несъмнено вечерянето на такава маса носи много удоволствие. Директно от тази част на хола можете да наблюдавате процесите в кухнята, която изглежда много стилна и модерна. Голяма картина с три части е като завършек, който изпълнява функцията на липсата на празнота по стената.

Но стига с хола, нека преминем към стаята на домакините. Тя е просто невероятна! Просто искам да вмъкна усмивка с очи под формата на сърца в текста. Спалнята изглежда толкова уютна, че този комфорт се предава директно през снимката. Струва ни се, че цялото нещо е в дърво, защото то е в почти всеки детайл на помещението и го изпълва с естествена енергия, както и топлина..

От спалнята можете да отидете направо в еднакво удобната и стилна баня. Когато използвате дърво във вашата баня, не забравяйте да нанесете специално покритие, което ще помогне на вашите мебели да издържат по -дълго и по -добре..

Нашето внимание беше особено привлечено от уютен хол точно под покрива на къщата. Меки дивани, килим и няколко пуфа – тази стая може заслужено да се превърне в любимо място за цялото семейство да гледа филми или да пие чай на пода..