Печка на дърва, реколта маса и овце: необичаен интериор в Швеция (44 кв. М)

На пръв поглед може да изглежда, че интериорът на този малък двустаен апартамент в Стокхолм е леко затрупан с детайли и предметите в него не си пасват напълно. Но това е само първото впечатление, тъй като при по -нататъшно разглеждане пространството започва да пленява със своята оригиналност и оригиналност. Не всеки решава за печка на дърва в такава малка къща, но тя присъства тук, заедно с шепа дърва за огрев, която също действа като декорация. Износена с времето маса за хранене със столове е просто великолепна. В интериора има и няколко статуетки, най -сладкото от които е, разбира се, бяло агне в ъгъла на хола. Интересно настаняване!

Възможно е повечето статуетки, книги, картини и други подробности за декора да са наследени от техните собственици. Това явление е много популярно в Швеция. Често родителите дори събират децата си, за да разберат кой и какво искат да вземат след смъртта им..

Най -вероятно собственикът на къщата е единственото дете в семейството, което е обозначено с толкова много различни детайли във всяка стая. Въпреки това, както писахме по -рано, собственикът на апартамента успя да сглоби всичко по такъв начин, че апартаментът да предизвика истински интерес към всяка негова част. Защо домакиня? Няколко детайла показват това: дамска чанта и палто в коридора, както и спалня, която изглежда много женствена..

Но нека се върнем директно в апартамента. Всяка картина в къщата е намерила своето място и я украсява достойно. Дори седем снимки над телевизора изглеждат лесни и не утежняват гледката. А техният черно-сиво-бял цвят им позволява хармонично да се впишат в цветовата схема на стаята. Няколко цветни акцента под формата на възглавници на дивана, както и ярка картина и китара на стената, много стилно разреждат сивата палитра на хола. Големите прозорци правят стаята светла и много светлина я освежава.

Старата маса за хранене заслужава специално внимание. В края на краищата той допълни апартамента по -добре и се превърна в една от основните му характеристики. Точно като това сладко агне в ъгъла на стаята. Видяхме различни фигурки, но тя особено ни забавляваше.

Въпреки факта, че апартаментът не е толкова голям, кухнята е просторна и удобна за използване. Изглежда много стилно и модерно.

Спалнята е малка, но е достатъчна за един човек. Несъмнено хазяйката много обича да чете, защото рафтовете са осеяни с книги. Може дори да е хипстър, защото обичат всичко толкова старомодно и ретро. Може да се играе по интересен начин и веднага става модерен и стилен. По принцип това е сторила собственичката с апартамента си..

Източник: Svenskfast