Простота и душа: елегантен апартамент със сини акценти в Стокхолм

Възможно е да създадете празнична красота в дома си не само ако имате добър бюджет и това апартамент в Стокхолм отлично демонстрира това. С помощта на прости трикове и сравнително прост декор семейството на собствениците на този малък дом успя да изпълни къщата с радост и душевна атмосфера. Акцентът на този интериор са сините акценти в декорацията, благодарение на които този апартамент придобива оригиналните си черти. Приятно гледане!

Няколко детайла от тази всекидневна са особено привлекателни. Например, полилей. Не е претенциозен, в него има само една крушка, но това е неговата простота и специална форма, която предизвиква интерес. И също така погледнете този диван, или какво е това в стила на носилка. Много оригинално решение за хола. Смятаме, че е толкова удобно да седнете, колкото и да лежите..

И ето още една интересна идея как да украсите коледно дърво, ако ви е писнало да използвате само украса за коледно дърво. Цветя на горски гост – защо не? Той е много оригинален и необичаен. Ние харесваме!

Изглежда, че кухнята е съвсем проста! Но синият цвят и изисканият дизайн му придават известна жар. Този цвят изглежда добавя още повече светлина към тази стая, правейки я просторна и удобна..

Помните ли, разглобихме детайлите на хола в началото? И така, в този много хол има място за такава голяма маса. Това е много удобно, особено когато гостите идват при вас. Голямо огледало в стаята го прави визуално по -голямо и по -светло. На празничната трапеза собствениците на апартаменти използват черни съдове. Лично ние харесваме тъмните ястия. Изглежда стилно и се вписва почти във всеки декор.

Е, собствениците решиха да декорират спалнята в нежни розови тонове. Винаги е романтично и атмосферично. Но дизайнерът на тази хартиена елха на пода не е труден за разпознаване. По -рано писахме за новата празнична колекция от интериор за дома от датската марка Broste Copenhagen. Приятно е да знаете любимите си марки!

Можем да видим, че синият акцент се използва и по стените на коридора. И най -вероятно една от тези врати ни води към кухнята, която е продължение на този ярък цвят. Всяка стая има паркет от светло дърво. Много е удобно за почистване и измиване, но са необходими и специални грижи именно заради цвета му. Но колкото и красив и практичен да е подът, шведите определено ще поставят килим върху него. Така те създават свой собствен личен комфорт в къщата..