Компактен апартамент със спалня в мецанин (31 кв. М)

Когато жилището е ограничено в пространството, на помощ могат да дойдат високи тавани. В този много малък апартамент в Стокхолм, благодарение на възможността да оборудвате мецанин спалня, беше възможно да се освободи място за пълноценна всекидневна, в която да се чувствате просторни и дори да не се срамувате да приемате гости. Що се отнася до цветовата схема, скандинавското сиво тук е разредено с ярко жълти детайли. Компактен и удобен!

Преглеждайки снимката на апартамента и детайлите, използвани в декорацията, отново сме убедени, че не трябва да се страхувате от светлите интериори, защото те винаги могат да бъдат разредени с различни цветове, за да отговарят на настроението ви. Когато е зима, това могат да бъдат червени и зелени детайли. Когато е пролет, жълтият цвят, както в нашия случай, ще предаде перфектно настроението ви. Тук също деликатни нюанси ще се поберат чудесно. И познавайки шведите, те по -скоро го правят – играят с цветя в зависимост от сезона. Разбира се, ние не разбираме как не са мързеливи и откъде черпят толкова много вдъхновение и желание, но тук се проявява тяхното „изоставане“ – способността да създават умерено красив вид с помощта на такива, напр. цветни игри.

Заслужава да се отбележи, че въпреки тъпотата си, апартаментът изглежда много свеж. Разбира се, изобилието от саксии и цветя играе важна роля в това. Но също така апартаментът е наводнен с естествена светлина, която особено подчертава живите растения..

Кухнята е стилно и удобно декорирана, като се вземе предвид оформлението на апартамента. Накратко, в най -добрите шведски традиции. И те знаят как да използват малко пространство възможно най -добре и удобно, така че размерът да не е поразителен. Това е случаят, когато минус се превръща в плюс. Така че имаме много да научим от шведите.

Друг недостатък, превърнат в дебел плюс, е мецанинната спалня. Това е много умен ход, когато изглежда, че няма място в апартамента и по принцип не може да има. Но умни и предприемчиви строители ще намерят изход от всяка ситуация и ние просто трябва да се насладим на резултата и да го украсим красиво, което беше направено в този апартамент..

Имайте предвид, че във всяка част на апартамента има жълт детайл. Дори на заснежен балкон. Между другото, тези балкони са любов. С пристигането на топлина тук можете да организирате закуски, вечери и просто да се насладите на гледката към любимия си град.

Но в банята жълтият цвят присъства само в тъкането на килима. И след това прилича повече на някакъв сянка на слънчев цвят. Но желанието да се пренесе този цвят с червен (макар и в нашия случай жълт 🙂 конец през целия апартамент е много похвално.