Страхотен дизайн в планините на Монтана

От американски дизайнер Шон Хендерсън всеки проект е поредният шедьовър на интериорното изкуство. Няма значение дали става въпрос за малък апартамент в Ню Йорк или огромна планинска резиденция в Колорадо – всяко пространство, което създава, се отличава с изискан дизайн и „единствен по рода си“ интериор. Тази съвременна ски хижа в Монтана е пример за висок клас дизайн. Приятно гледане!

Огромен плюс на тази хижа е, че от всяка стая има просто зашеметяваща гледка към планините. Но първо ще разгледаме хола с всичките му красиви детайли. Първото нещо, което привлича вниманието ви, е огромният и персонализиран полилей на тавана. Дизайнерът наистина знае как да изненада с необичайни форми на съвсем обикновени неща. Но в допълнение към огромния полилей, в хола има още няколко лампи и подови лампи. Те не само озаряват стаята вечер, но и спомагат за пестене на енергия. Помислете сами, това е много удобно. Например, обичате да четете книги вечер. Днес сте в настроение да четете на дивана вдясно, утре вляво, а вдругиден като цяло на прозореца. И за да направите това, не е нужно да включвате осветлението в цялата стая, за да видите текста..

Забелязахме също, че цветът и щампата на текстила на меката мебел в хола са доста разнообразни, но в същото време изглеждат много вкусно заедно. Дървото, използвано за създаването на тази хижа, е тъмно на цвят. Но просто огромни прозорци спасяват ситуацията, като не позволяват на стаята да изглежда мрачна и неудобна..

Цветът и обзавеждането на кухнята се сливат хармонично с цвета на хижата. Строги форми, съвременни технологии, тъмни нюанси – така дизайнерът Шон Хендерсън вижда кухнята. Тук той реши да не ни изненадва с някакви необичайни подробности. Но човек трябва само да отиде до масата за хранене, тъй като това не е красива гледка отвъд големите прозорци, която привлича погледа, а полилей с нестандартна форма, подобна или на отрязани пръсти, или не е ясно какво. Освен това в къщата има два такива полилея – един по -малък, вторият по -голям. Изглежда много необичайно!

В къщата има три спални. Съдейки по техния дизайн, единият принадлежи на собствениците, вторият на деца, а третият е възможен за гостите. Всеки от тях е направен в индивидуален стил и изглежда много интересен.

Но вниманието ни беше привлечено от много необичайна каменна мивка. Изглежда много необичайно, но в същото време се вписва толкова ясно в интериора. Американският дизайнер трябва да бъде похвален за невероятния му талант и способността да създава уникален интериор благодарение на уникалните детайли..