Къща на моден дизайнер в центъра на Копенхаген

Моден дизайнер Наджа Мунте въпреки че живее в самия център на Копенхаген, всеки ден може да се наслаждава на свободата и свежестта, която животът в провинцията дава – неговата апартаменти имат прекрасна частна градина, заобиколена от зеленина, където тя се отпуска със семейството си. Както се очакваше, интериорът на нейната къща е много модерен, в най -добрите скандинавски дизайнерски тенденции и със съвременно изкуство като декор. Прекрасен дом на мъж с добър вкус!

Добре е да имате дом, който да ви вдъхнови за нови идеи и постижения. Naja Munthe е създала идеалното място, където искате да се върнете за нова порция вдъхновение или да натрупате сила преди следващото си творческо задание. Вижда се, че Наджа знае как да постигне прочутото датско „hygge“ не само в колекциите си с дрехи, но и в интериора на селската си къща..

Къщата на известния дизайнер е доминирана от бял интериор, което никак не е изненадващо. Белият цвят помага за подмладяване и настройване на творческата вълна. Ако човек използва бяло в интериора на къщата или апартамента си, можем веднага да кажем за него, че е спретнат и уверен в себе си..

Но като дизайнер, Naja Munthe знае, че чисто бялото в интериора и декора е уморително за очите и дори може да стане досадно. Затова дизайнът на апартамента е разреден с вкус предимно с черно, с добавяне на няколко други тъмни цвята..

Всеки детайл от къщата показва, че тук живее творчески човек. Стилна кухня, с голям брой книги, сякаш намеква, че любимото място за четене на домакинята е на масата за хранене. Вероятно тези книги са пълни с истории за създаването на голямо разнообразие от колекции дрехи от всички времена и народи. На тази маса е много удобно да рисувате скици на нови колекции..

Най -вече тялото ни почива в спалнята, в любимото ни легло. Здравият и пълноценен сън е ключът към успеха. Несъмнено, когато избираше дизайн за спалнята си, Ная Мунте разбра това, затова проектира всичко толкова удобно, сбито и без нито един излишен детайл..

Подобно подреждане на банята между две стени подсказва, че това е място, където дизайнерът обича да се оттегли и просто да се отпусне от всички външни суети. Разбираме я перфектно.

Стилен кът в частна градина под голямо дърво – място, където мислите и идеите могат да бъдат подредени, наслаждавайки се на чаша кафе и красива зеленина наоколо. Вероятно именно от тази част на двора се открива най -красивата гледка към идеалната къща на модния дизайнер Наджа Мунте..