Душевният интериор на малък апартамент в Стокхолм (40 кв. М)

Не гледайте в този сладък шведски апартамент изящни дизайнерски решения и предмети на изкуството в декора. Това е просто, но много душевно гнездо, създадено от собствениците за щастливо ежедневие, с всичките му „несъвършенства“ и лека творческа бъркотия. И все пак, не беше без умни техники за зониране и интересни идеи за съхранение. Ние гледаме!

Малкият размер на апартамента не спира творчеството на собственика. Той се опита да използва пространството възможно най -разумно. Например, използвайки обикновена преграда, той превърна голяма стая в две части – спалня и хол. До спалнята можете да влезете, като се изкачите по удобните стъпала. Усещането е като на пиедестал.

По размера на леглото и някои от нещата в апартамента може да се предположи, че тук живее момиче. И тя обича всичко толкова леко и нежно. Въпреки че холът е сто процента антоним на думата “нежност”. Да, тук също е светло, но не можете да назовете ярко оранжево в комбинация с нежно сиво. Но в същото време тази част от стаята е светла като втората и е изпълнена с много положителна енергия..

Връщайки се в стаята, заслужава да се отбележи голям брой растения. По принцип това е много характерно за скандинавската култура и интериорен дизайн. Всичко това е сладко и красиво, но ако не обичате да следвате цветята, тогава е по -добре да не ги използвате като декорация на пространството..

Ако говорим за идеи за съхранение, вероятно сте забелязали, че скандинавците не крият особено нещата в шкафове и нощни шкафчета. Това също е една от характеристиките на стила. Всичко се вижда, но красиво декорирано. Предимството на такова съхранение е, че създава един вид уют и усещане за непразно пространство. Всичко е под ръка и, изглежда, е удобно. Има обаче минус в този тип съхранение. Виждащите се неща са първите прахоуловители. Ето защо, когато избирате скандинавски стил за декориране на вашата къща или апартамент, първо се уверете, че сте човек за чистота и човек за почистване..

Всъщност този апартамент не се различава в никакъв специален интериорен дизайн или изключителен стил. Тя само за пореден път ни доказва, че за скандинавците преди всичко са важни комфортът и уюта в къщата, които те обичат и умеят да създават с различни малки детайли. В това имаме какво да научим от тях.!