Снежна хижа Дафне в Швейцария

Не сме виждали сняг тук в Киев от много дълго време, но много го искам, зима е! Затова днес споделяме с вас снимки на много заснежена хижа. Дафни в Швейцария, за да се потопите поне виртуално в атмосферата на истинска зима :). Но, разбира се, това не е единствената причина – интериорът на тази уютна дървена къща е декориран много красиво и удобно. Всичко, което обичаме!

Изглежда, че няма нищо ново под слънцето и е трудно да се изненадате с нещо ново и необичайно. В този случай това се отнася за хижата. Но всеки път, когато ви каним да разгледате нов дизайн в къщата, ние сме сигурни, че и вие, като нас, все пак ще намерите различия, които ще привлекат вашето внимание и изненада..

Неизменният стил е, че всяка дървена къща сякаш автоматично става топла и уютна, просто защото е хижа. Ами това е истината! Всяка снимка е изпълнена с невероятна топлина и вълшебна атмосфера. Всяка стая е проектирана до последния детайл. Цветовете са особено приятни за окото при такова прекрасно осветление. Романтичната атмосфера приканва да дойдете тук през зимата.

Кухнята определено е смесица от стил, модерност и красота. Тук искате да приемате гости всеки ден и да ги почерпите с нещо вкусно. Сивият и червеният цвят на столовете се допълват много хармонично. Разбира се, всичко е свързано с дървото. Не се страхувате да експериментирате с цветовете с него..

Традиционно кухнята е свързана с хола. Забелязахте ли и този плавен преход през уютното място близо до камината? Липсата на врати ви позволява да усетите целостта на пода и да участвате във всеки процес, протичащ в различни части на стаята.

Всяка спалня е отделен шедьовър, който не изисква много думи. Достатъчно е просто да гледате и да се вдъхновявате. И е по -добре да не гледате и просто да дойдете тук на почивка с голяма и приятелска компания..

Това, което обичаме в хижата, е нейната краткост и простота. Те са тези, които помагат да се създаде такъв великолепен и богат ефект. И много дърво наоколо – както вътре, така и извън прозореца – е най -добрият партньор за постигане на този ефект.!

Радваме се на всеки детайл и ще се радваме да видим отново всички снимки на тази красива къща..