Новогодишно настроение в интериора на алпийска хижа

Планинска къща на склона на заснежена планина – така обикновено си представяме идеалното място за прекарване на зимните ваканции. В този алпийски хижа, изглежда, че всичко е готово за празненства: елхата е украсена, благодарение на текстила и декора има усещане за празник. Всичко изглежда много уютно.!

Собствениците на тази къща несъмнено имат късмет. Не е изненадващо, че те се приближиха с целия трепет, за да създадат атмосферата на коледен празник у дома, защото тук бихме искали да отпразнуваме зимата с всичките й празници с удоволствие..

Къщата наистина е много голяма и в нея вероятно живее голямо семейство, което не се страхува да покани много гости, защото те имат всичко за това. Голяма и много красива всекидневна приветства всеки, който влезе в нея. Изглежда няма място за тъжна усмивка. Живите цветове на дивани и фотьойли ви зареждат с положителна енергия в момента, в който седнете. И този голям ботуш на стената несъмнено има своя забавна история, която собственикът на къщата с удоволствие разказва на всички..

Всекидневната изглежда още по -празнична, когато настъпи вечер и светлините в къщата се включат. Изглежда, че стаята играе с нови цветове и зарежда със свежа енергия.

Погледнете тази празнична трапеза. Той е просто прекрасен! Не само красивите ястия и свещи предизвикват такава нежност, но тези ярки столове, като продължение на цветния празник в хола. Сигурни сме, че приятелите на това семейство обичат да идват тук на гости. И ние бихме се радвали 🙂

Кой би се съмнявал, че и спалните ще бъдат светли. Несъмнено собствениците на къщата имат отличен и много изискан вкус. Спалните са красиви, стилни и уютни. Тук дори не се нуждаете от думи. Снимките ще говорят сами за себе си. Всяка стая има свой собствен уникален цвят на леглото, който с вкус допълва стилното спално бельо. Уютът в спалните се създава от малки детайли под формата на нощни шкафчета с лампи, картини, завеси и огледала с интересна форма.

Всяка спалня има своя собствена баня, която изглежда като сбъдната мечта. Те са много просторни и светли. Той дори има частен спа център и външна сауна във формата на бъчви. Това е наистина идеално място, особено през зимните празници..

А любителите на открит огън лесно могат да се стоплят навън, особено когато могат да седнат на топли кожи. Въпреки че е възможно някой да не го хареса. Но ако са изкуствени, защо не. От това място се открива особено красива гледка към планините, която няма да ви остави безразлични..