Швейцарска хижа със стилен и уютен интериор

Той е модерен хижа в известния алпийски град Цермат – успешен опит за интегриране на стилен европейски градски дизайн в традиционна швейцарска къща. Тук виждаме красива скандинавска кухня в доста неочакван сиво-син цвят за хижа, която веднага добави жар към интериора. Също така, дизайнерите свършиха чудесна работа с декора – тук няма много от него, но цветовите акценти са поставени много хармонично. Хубава и уютна планинска къща!

Голям брой снимки на хола помага да се вземат предвид всички детайли на стаята. И наистина има какво да се види. Най -голямата стая в къщата хармонично съчетава три части наведнъж – хол, трапезария и кухня.

Сиво-синият цвят на кухнята в скандинавски стил, който ни изненада най-много, изглежда сякаш напълно се е слял със стила на хижата, освежавайки я със своята нетрадиционност. А сиво-синята основа на камината допълваше цвета на кухнята, отнемайки част от вниманието към себе си. Дълга маса за осем души предполага, че в къщата живее голямо семейство..

Харесва ни, че камината може да се възхищава от всяка част на голямата стая, която е изпълнена със специален комфорт вечер, когато лампите са запалени и запалени свещи..

Няколко двойни спални традиционно са свързани със стилни и практични бани. В такива спални искате да заспите и да се събуждате всеки ден. Всяка дървена част от стаята е изпълнена с необяснима топлина.

Изобилието от дървесина във всяка част на къщата сякаш подсказва, че семейното огнище, топлина и уют се ценят тук. Че само там има детска стая с двуетажни легла за четири деца. Тя е пряко доказателство за това.!

След дълга и трудна работна седмица искам да отида някъде и да се отпусна. Но не и когато живеете в къща, където всичко е обмислено. За подновяване на силата и енергията има специални помещения – едната с басейн, втората със сауна. Не къща, а мечта! Тук с удоволствие ще поканите на почивка любимите си приятели, които несъмнено ще се съгласят да прекарат приятно време в такава къща..

Разбира се, не всеки може да си позволи този лукс. Но никой не забранява да мечтаете, така че докато се възхищавате на снимката на тази къща, не се страхувайте да мечтаете.