Женски интериор в бяло (37 кв. М)

Ако премахнете всички мебели и декор от този красив апартамент в Стокхолм, получавате идеално бяла празна кутия. Но благодарение на умелата работа на декоратор, имаме пред себе си великолепно и уютно малко гнездо с елегантни женски детайли. Златните акценти в мебелите и декора са перфектно съчетани с винтидж предмети, живи растения и кожени одеяла. Изящно!

Белият апартамент трябва да има повече бели детайли и мебели, казва домакинята. Белият диван и маса изобщо не се губят в хола поради детайли в други цветове, които се използват в тандем с тях. На дивана има възглавници, килим на пода до него и черен пуф под масичката за кафе. На масата, разбира се, има свещници и цветя. Акцентът на тази стая според нас е голямото пищно огледало със златна рамка. Изглежда много богат!

Добре е, че всекидневната може да се гледа от различни ъгли. И има какво да видите, в което можете да се убедите сами. Всеки детайл, подобно на пъзел, се допълва подходящо. Е, просто красота!

Собственикът на апартамента е достатъчно смел, тъй като се е решила на такова изобилие от бяло в почти всичко. Разбира се, черното изглежда най -добре на бяло. Тази комбинация винаги е перфектна и стилна. Но също така изисква много внимание и грижи. Между другото, кухнята е част от хола..

Нашата прекрасна всекидневна е свързана с малка спалня, в която има място само за голямо легло с изглед към красивия Стокхолм. Интересното е, че в спалнята няма врати. Придава усещане за една голяма стая, но само с две части. Разреждащ акцент в спалнята е малката нощна шкафче със златни облицовки. Най -вероятно собственикът на апартамента също обича фотографията или просто обича истински снимки, а не електронни, както можете да се досетите, когато видите техния номер на златна маса и гирлянд от тях под рафтовете на стената. Въпреки размера си, спалнята все още изглежда уютна и комфортна..

Малка баня изглежда визуално по -голяма поради огромно огледало на стената. Всичко в него е подредено компактно и спретнато. Снимка, като декорация, можете да намерите дори тук. Защо не?

Ако се чудите къде собственичката на апартамента държи дрехите си, ето отговора. Малък коридор е и място за лични вещи. Трудно е да се намери място за всичко в такъв малък апартамент, но нашият собственик го направи.