Уютна хижа за тихи зимни празници

Уютен интериор на този френски хижа разполагайте със спокойна и тиха семейна среда – понякога просто искате да останете насаме с близките си. Къщата е построена преди повече от 100 години и наскоро е внимателно реставрирана, запазвайки много от оригиналните архитектурни елементи, които се съчетават хармонично с няколко парчета модерен дизайн. Прекрасна планинска вила!

Видяхме много камини, разглеждайки различни хижи или други опции за интериори, които ги използват, но този изненада с оригиналността си. Откритият огън в къщата е много смел, затова тук се използва мощен абсорбатор, който не позволява димът да се разпространява в цялата стая. Ако искате същото, не забравяйте да го помислите. Оригиналността трябва да граничи с практичността.

Въпреки че стаята е с малки размери, тя много хармонично съчетава хола, кухнята и мястото за масата за хранене. Няма усещане, че тук е тесно и всичко е натрупано. Напротив, по този начин е още по -удобно.

Стилната кухня и съвременните технологии са много лаконично смесени с оригиналните архитектурни елементи, запазени за толкова дълго време. Готвачът просто обича да готви храна тук. Всяко ястие има своя собствена история, по принцип, както всяка стая, и запазените детайли на тази къща. Че близо до масата за хранене има само този стар и много красив скрин, който очевидно е бил спасен по време на реставрацията на къщата.

Спалнята също така запазва топлата и уютна атмосфера на предишните собственици, хармонично я комбинирайки с модерни елементи. Красивото легло и завеси перфектно допълват утвърдения образ. А старите дървени столове и маси, които са много добре запазени, несъмнено са връхната точка на любимата ни хижа..

Зад антична дървена врата директно в спалнята има чисто нова и много стилна баня. Самата вана служи и като душ за тези, които не обичат да се греят в приятно миришеща пяна. Но трябва да признаете, че ако добавите няколко свещи и листенца от рози, тогава никой няма да може да устои на такава романтика и освен това на такова място.

Друг добре запазен детайл е пейката в коридора. Коридорът е ограден с разходка, където има антични столове, които ни харесаха, и още един детайл от старите собственици – скрин с фаянс.

Атмосферата на тази къща ви кара да искате да изоставите всичко и да отидете да си починете в тази зимна приказка. Смятаме, че и вие го почувствахте.