Модерна хижа “Grey Pearl” във Франция

Тази хижа в алпийския курорт Межев носи името Сива перла („Сива перла“) по причина – всичко е свързано със сянката на дървото, която се използва при интериорната декорация на интериора, както и на фасадата. Тази цветова схема е в перфектна хармония с модерни мебели и декор в минималистичен стил, където картини, текстил и растения действат като ярки акценти. Отлично дизайнерско настаняване!

Ако разгледате по -отблизо къщата, както отвън, така и отвътре, бързо ще разберете, че тя изобщо не прилича на незабележима сива мишка, въпреки цвета си..

Само като погледнете този уютен и стилен хол, лесно можете да се убедите в това. Най -яркият акцент в стаята определено е картината над камината. Наред с други неща, като самата камина, която също изпълва стаята с топлина и комфорт. И, разбира се, ако чуем за уюта в къщата, тогава определено трябва да помним, че свещите са незаменим детайл в създаването му..

Няколко прозореца добавят още повече светлина към вече светлата стая. Забелязали ли сте, че един от прозорците е точно срещу огледалото? По този начин той не само визуално увеличава стаята, но отразява и пропуска още повече дневна светлина през себе си..

Всекидневната не се ограничава само до няколко уютни дивана и топла камина. Тук можете да намерите и голяма маса, където можете да се съберете с приятели. Черният цвят на столове или картина не добавя мрак, а напротив, само подчертава стила и особеността на сивия интериорен дизайн.

Не можем да не обърнем внимание на съвременната кухня във нашата френска хижа. Масата под формата на бар брояч изглежда особено интересна. Веднага си представяте картина от съвременното кино: тя приготвя храна, приятелка седи наблизо, нарязва салата и разговаря за последните новини. Но обратно към самата кухня е ясно, че те не харесват ненужните детайли по масите или на видно място. Всичко е скрито в шкафове, които изобилстват в кухнята..

Вероятно едно от най -големите предимства на спалните е, разбира се, зашеметяващата гледка извън прозореца. Но също така е трудно да откъснеш поглед от гледката към спалните. Комбинацията от нежно сиво, бяло и черно по никакъв начин не предизвиква отвращение или усещане за студ. Той е едновременно стилен и уютен. Обърнете внимание на малките детайли, които отнемат усещането за празнота в стаята. Например лампи над леглото, картини или малки саксии. Акцентите са поставени по същество и с вкус.

Стая с две двуетажни легла заслужава специално внимание. Много е практично и удобно, ако ще почивате тук с голямо семейство или компания. Определено има достатъчно място за всички. И тези възглавници с цифри много бързо ще ви помогнат да решите кой ще спи и къде – просто дръпнете матрицата.

Не можем да не обърнем внимание на съвременната кухня във нашата френска хижа. Масата под формата на бар брояч изглежда особено интересна. Веднага си представяте картина от съвременното кино: тя приготвя ястие, приятел седи наблизо, нарязва салата и разговаря за последните новини. Но обратно към самата кухня е ясно, че те не харесват ненужните детайли по масите или на видно място. Всичко е скрито в шкафове, които изобилстват в кухнята..

Ако оценяваме къщата по 10-степенна скала, тогава с лека съвест я поставяме 10, защото къщата е наистина стилна, уютна и практична. А сивият цвят му придава само своя особеност..