Нюанси на зелено във вътрешността на апартамента на последния етаж (65 кв. М)

Зеленото и неговите вариации са чудесна алтернатива на сивото, което е много популярно напоследък. В дизайна на това апартаменти на последния етаж в Стокхолм, зеленото е основната тема в интериорния дизайн. Дизайнерите са подбрали красиви и стилни нюанси за мебели и аксесоари, а живите растения перфектно допълват концепцията. Оказа се много свежо и нетривиално!

Изборът на зелено тук се оказа успешен не само защото се съчетава добре с други цветове на интериора, но и защото продължава да държи позициите си в света на интериорния дизайн..

Разбира се, невъзможно е да не забележите факта, че в целия апартамент виждаме греди, които зелени не само допълват, но подчертават. Всичко изглежда много естествено и най -важното стилно.

Хареса ми идеята да използвам греди за проектора и екрана. Но е вярно: те нямат какво да се мотаят 🙂

Въпреки факта, че апартаментът е на последния етаж и оформлението е доста необичайно, собствениците успяха да подредят всичко много удобно. Едно от доказателствата за това е прекрасната и стилна кухня. Мебелите са поставени така, че да е удобно не само да се готви, но и да се яде в кухнята, като същевременно не се удряме с глава в тавана, който е доста близо.

Пространството в спалнята също се използва разумно и правилно. Прозорецът особено привлича вниманието. Изглежда, че от него в стаята идва голям лъч светлина, от който става още по -ярък и ярък. Елементите на зеленото тук най -вероятно са само зелени в саксии. И е правилно. Не е нужно да прекалявате и с основния цвят..

Банята също привлече вниманието ни. На пръв поглед нищо особено. Но ако се вгледате внимателно, можете да се влюбите в нея. Ние, разбира се, се шегуваме, но фактът, че я харесахме, е факт. Нито един излишен детайл и всичко по същество. С оглед на неговия размер там няма вана, а само душ, но този факт изобщо не притеснява. И колко чудесно се вписва зеленият цвят тук! Акцентите са поставени много лаконично и най -важното – до точката.

Апартаментът е направен в най -добрите скандинавски традиции. Големият му плюс е, че се намира на последния етаж, което означава, че гледката към Стокхолм оттам е зашеметяваща!