Модни тъмни нюанси в интериора на апартамент в Стокхолм (50 кв. М)

Тази малка двустайна апартамент 50 кв. m в Стокхолм би било идеално за човек, работещ в модната индустрия или редактор на лъскаво списание, защото интериорът е препълнен с модерни предмети на декора. Текстури, рамки за стени, мебели, екзотични растения – декораторът има много фино чувство за стил. Но тук, разбира се, се създава специална аура от цветовата схема на сложни тъмни нюанси. Запомнящ се интериор!

Когато избирате тъмни нюанси за интериора на вашия апартамент, най -важното е да не прекалявате с тях. Правилните акценти в други цветове ще помогнат за ясно подчертаване на ръба и да не пренасищате апартамента с тъмно сиво. Точно това виждаме във вътрешността на този двустаен апартамент. Декораторът много успешно и мъдро използва тъмни нюанси в комбинация с други цветове, които само подчертават индивидуалността на избрания дизайн..

Да вземем например хол. Тук тъмните цветове се разреждат от светъл килим и маса, както и от червен стол. Като цяло столът изглежда като акцент в стаята, защото има само един в този цвят..

Светлият паркет в целия апартамент също й помага да не изглежда скучен и скучен. Стените на кухнята играят на контраста между бяло и черно, а мебелите изглеждат като подвижен нюанс между тях. Необичайни картини в светли цветове също разреждат черната стена. Работният плот и кухненската маса изглеждат много хармонично поради същия цвят. И също така се съгласете, че цветът изглежда наистина много богат и тъмните нюанси на кухнята само подчертават това..

Сивите стени на спалнята се разреждат от бялото легло, което изглежда още по -ярко от директната светлина от улицата. И също така забелязахте, че във всяка стая определено ще намерите няколко живи растения, предимно зелени, които също много успешно разреждаха тъмните нюанси на интериора..

Банята е може би най -светлата в целия апартамент, въпреки че тъмните нюанси също присъстват тук. Огледалната врата в нощното шкафче над тоалетната изглежда малко неуместна. Но може би той изпълнява не толкова функцията на огледало, колкото допълнителен отразяващ светлината, така че банята изглежда още по -светла и по -просторна..