Малък апартамент с луксозна черна кухня (40 кв. М)

Тавани с височина 4,5 метра и огромни прозорци – това наследява този апартамент в Стокхолм от стария изследователски институт, който някога се е намирал в тази сграда. Е, съвременните шведски дизайнери са добавили луксозна черна кухня към интериора, а също така са оборудвани междуетажна спалня – сега това са стилни апартаменти в стила на нюйоркски тавански помещения, които са идеални за самотен мъж или млада двойка. Страхотен!

Гледайки тази черна кухня, разбирате – това е любов. Тя изглежда не само стилна, но и апетитна. Закусвали ли сте някога в кухня с подобен цвят? За нас, да. Не знаем каква е тайната на този цвят, но той влияе на апетита и вкуса на храната в най -добрия смисъл на думата. Дори само черните ястия на масата с храна вече добавят нещо необичайно към процеса на хранене..

Но нека се върнем в нашата кухня и да разгледаме по -отблизо, особено след като имаме много снимки, така че нека се насладим заедно.

Забелязали ли сте колко шкафове и рафтове има в кухнята, въпреки нейния размер? Повечето, ако не всички, домакини просто обожават да имат толкова много от тях. Толкова е удобно и най -важното – нищо излишно на повърхността. Говорейки за повърхността, това е може би единственият недостатък, който открихме тук. Има много малко място за изрязване или почистване. И да бягате до масата за вечеря, за да направите това, също не е много удобно. Но ако един човек живее в апартамента, тогава можете да затворите очи за това..

От предимствата на кухнята, разбира се, можем да отделим всички тези красиви чаши, купи и буркани с нещо вътре. Можем само да си представим, че самият процес на готвене носи много удоволствие тук. И е много приятно да наблюдавате този процес от хола, който по принцип е свързан с кухнята, защото апартаментът е малък и всяка стая трябва да се използва разумно.

Внимание привлича дървеното стълбище на стената, което несъмнено служи като декорация тук. Може лесно да се използва като рафтове за малки саксии, книги и фоторамки..

Скринът под телевизора изглежда малко старомоден, но в същото време добавя известна пикантност в стаята, разреждайки нейните черно-бели нюанси. Може би дори го е получил по наследство, което е много популярно в Швеция и те се отнасят към такива неща със специален трепет..

Директно от хола, изкачвайки се по задните стълби, можете да стигнете до мястото за спане, където уютно легло и голям черен гардероб мирно разделят територията. Килимът на пода допринася за уюта на тази част от апартамента. В кухнята най -вероятно има мощен аспиратор, който не позволява миризмите на храна да се издигат нагоре към мястото за спане, което е много важно, особено за такова оформление на апартамента..

Източник: Innerstadsspecialisten